To the Zoo: Dolfinarium

Begin dit jaar wordt er altijd gevraagd of je goede voornemens hebt. Die heb ik niet echt, maar ik heb wel een lijstje met plannen die ik dit jaar wil uitvoeren. Één van die plannen is het bezoeken van alle grote dierentuinen in Nederland, samen met Vince. Afgelopen vrijdag brachten we een bezoekje aan het Dolfinarium, want ook dit park hoort wat ons betreft bij de grote dierentuinen in Nederland. 


Na een lange reis met het openbaar vervoer, Harderwijk is verder weg dan je zou denken, liepen we het park binnen. Het was echt prachtig weer, de zon scheen volop. Het was ook erg rustig, want het was natuurlijk een gewone, doordeweekse vrijdag. 

Het was best een uitdaging om foto's te maken, want het gaat in het Dolfinarium natuurlijk om zeedieren en die leven onder water. Om toch nog goede foto's te kunnen maken zijn we naar bijna alle shows geweest. Zo kun je de dieren veel beter zien en heb je goede kansen om foto's te maken. Het resultaat zie je hieronder!





Te laat...

Kusje!


3 opmerkingen:

  1. En een leuk plaatje van de piratenshow vd zeeleeuwen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verder mooie actie foto's Margot! Heb je ook nog plaatjes van de binnenshow's?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankjewel :) Nee, het was binnen heel lastig om foto's te maken, je mocht namelijk niet flitsen en het was best donker. Van de piratenshow heb ik geen foto's.

    BeantwoordenVerwijderen