To the Zoo: Burger's Zoo

Begin dit jaar wordt er altijd gevraagd of je goede voornemens hebt. Die heb ik niet echt, maar ik heb wel een lijstje met plannen die ik dit jaar wil uitvoeren. Één van die plannen is het bezoeken van alle grote dierentuinen in Nederland, samen met Vince. Na de twee buitenlandse dierentuin nu weer een Nederlandse, we gingen gisteren namelijk naar Burger's Zoo in Arnhem.


Op het moment dat wij uit de bus stappen, stormt er ook een buslading kinderen richting de ingang van Burger's Zoo. Schoolreisje... Eenmaal binnen zag het zwart van de kinderen. Vince en ik besloten zo snel mogelijk door te lopen naar de 'achterkant' van het park. Daar was het heerlijk stil en konden we rustig rondlopen en rondkijken. 

Door die actie was het de hele dag eigenlijk heel rustig in het park. De schoolkinderen kwamen we alleen weer tegen bij de uitgang, toen ze allemaal de bussen weer in moesten. Verder was het een heerlijke dag met prima weer en veel mooie dieren. Wel hadden we wat meer van het park verwacht, maar het was toch weer een topdag! Ook deze kunnen we weer van ons lijstje afstrepen. No vier te gaan!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten